Viking-spiller lagt i håndjern av politiet etter bytur

- Det ser ikke bra ut.

I HÅNDJERN: Viking-spilleren ble lagt i bakken av vektere, så påført håndjern av politiet i Stavanger sentrum klokken 01.40 natt til mandag. Foto: Vitne
I HÅNDJERN: Viking-spilleren ble lagt i bakken av vektere, så påført håndjern av politiet i Stavanger sentrum klokken 01.40 natt til mandag. Foto: Vitne Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En Viking-spiller ble lagt i bakken av vektere og påført håndjern av politiet etter en hendelse utenfor utestedet Backstage i Stavanger sentrum natt til mandag.

Episoden fant sted rundt klokken 01.40, etter at flere av Viking-spillerne hadde vært i Vågen i Stavanger for å se VM-finalen mellom Tyskland og Argentina.

- Ser ikke bra ut Overfor Dagbladet forteller Tippeliga-profilen hva som skjedde.

- Vi var på kampen og hadde noen pils, men vi var ikke kjempefulle eller noe. Det var bare en misforståelse. Det skjedde ingenting mer enn det, sier Viking-spilleren.

Han ønsker ikke å gå inn på detaljer om foranledningen til at han ble lagt i bakken av vektere og påført håndjern av politiet. Samtidig er han lei seg for det som har skjedd.

- Det bildet, det ser ikke bra ut. Jeg er skuffet over meg selv - over at jeg havnet i en slik situasjon, men det var en misforståelse og politiet lot meg gå ganske raskt etterpå, forteller han.

Operasjonsleder ved Rogaland politidistrikt, Egil Karlsen, bekrefter hendelsesforløpet overfor Dagbladet.

- Det var en episode ved Backstage hvor politiet var til stede. En mann ble lagt i bakken av vakter. Politet kom til stedet. Han ble ilagt et muntlig pålegg og bortvist fra stedet, opplyser Karlsen til Dagbladet.

I møte med klubben Viking-direktør Arne Larsen Økland ble gjort oppmerksom på hendelsen i går, og har vært i møte med spilleren i dag.

- Det var en episode som oppsto etter VM-finalen i sentrum. Vi har snakket med ham. Det er en situasjon vi gjerne skulle vært foruten, sier Økland til Dagbladet.

Direktøren forteller at klubben ikke vil forfølge saken ytterligere.

- Det er ikke et politiforhold, så det er ikke noe klubben vil ta videre. Det vil ikke komme noen reaksjoner fra vår side, sier Økland.

- Hadde spillerne tillatelse til å innta alkohol?

- Vi har ikke et totalforbud mot alkohol. Spillerne vet selv hva som kreves i forhold til kamp og trening. Nå var det også en uke til neste kamp, sier Økland.

- Jeg vet at de støtter meg. Jeg gjorde ingen annen feil enn å være i den situasjonen, sier spilleren selv.

Les også: Viking-spiller slår alarm om drikkekultur: - Når folk kommer sløve på trening, er det et problem

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer