Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Viking-spiller må ut med en halv million

Maurice Ross tapte i retten.

(Dagbladet.no) Viking-spilleren Maurice Ross tapte på alle punkter i Stavanger tingrett i en rettssak i forbindelse med et boligkjøp.

Han trakk seg fra et kjøp for ett år siden og må betale 497 000 kroner i erstatning til selger.

«Slik retten bedømmer forholdene ved budgivningen, må det konstateres at det er inngått en bindende kjøpsavtale,» heter det i dommen, ifølge Aftenbladet.no.

Ross kom med det høyeste budet på en enebolig med prisantydning på 3,9 millioner, men så meldte skotten at han ikke var interessert. Advokatene gikk flere runder med saken men partene kom ikke til enighet og saken endte til slutt i retten.

Det ble aldri skrevet noen kjøpekontrakt, men Ross leverte et underskrevet budskjema der var gjort klart at budet var bindende.

- Jeg trodde det var et informasjonsskriv jeg skrev under på, et slags skjema for en første kontakt med selger og megler, sa Ross i tingretten ifølge Aftenbladet.no.

image: Viking-spiller må ut med en halv million
TAPTE I RETTEN: Maurice Ross må ut med store penger at han tapte tvisten om et boligkjøp i retten. Foto: TOR ERIK SCHRØDER/SCANPIX
TAPTE I RETTEN: Maurice Ross må ut med store penger at han tapte tvisten om et boligkjøp i retten. Foto: TOR ERIK SCHRØDER/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media