Viking-spiller skadd på vei ut av sofaen

Usikker til Haugesund-kampen.

SOFA-SKADE: Ryggen til Vikings Zymer Bytygi gikk i lås da han skulle ut av sofaen. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
SOFA-SKADE: Ryggen til Vikings Zymer Bytygi gikk i lås da han skulle ut av sofaen. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Zymer Bytyqi er høyst usikker til fredagens eliteseriekamp mot Haugesund. Angriperen pådro seg en ryggskade hjemme i stua.

- Jeg skjønner ikke helt hva som skjedde. Jeg har aldri opplevd noe likende før, sier Bytyqi til Stavanger Aftenblad.

18-åringens rygg låste seg da han skulle reise seg opp av sofaen onsdag kveld. Torsdag trente han kun rolig på sykkel, og Viking-talentet er usikker på om han rekker fredagens eliteseriekamp.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

- Om jeg får spilt mot Haugesund vet jeg ikke, men jeg skal gjøre mitt beste for å få vært med, sier Bytyqi.

Angriperens «sofa-skade» kommer på et svært dårlig tidspunkt for Kjell Jonevret. Viking-troppen er særdeles tynn og inneholdt kun 14 spillere fra A-laget mot Start i forrige uke.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer