Viking-spiller slår alarm om drikkekultur: - Når folk kommer sløve på trening, er det et problem

Frykter laget roter bort medaljesjansen.

BEKYMRET: Flere Viking-spillere er bekymret for drikkekulturen i klubben. Illustrasjonsfoto
 
Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
BEKYMRET: Flere Viking-spillere er bekymret for drikkekulturen i klubben. Illustrasjonsfoto Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I kjølvannet av at en Viking-profil ble påført håndjern av politiet etter en bytur natt til mandag, hevder en spiller Dagbladet har pratet med at flere på laget er bekymret over drikkekulturen i klubben.

- Når folk kommer sløve på trening, blir det et problem. Vi har klare retningslinjer å forholde oss til, men etter ferien er jeg sikker på at enkelte ansikter har blitt sett ute på byen oftere enn nødvendig, sier en Viking-spiller som ønsker å være anonym til Dagbladet.

- En irritasjonsfaktor Etter en fantastisk start på sesongen, ble det snakket om gull i Stavanger. Nå er realiteten en helt annen: Laget er inne i en svært vanskelig periode, hvor de kun har vunnet én av de ni siste kampene.

Etter 0-0-oppgjøret borte mot Sogndal sist lørdag, skal likevel flere av spillerne ha vært på byen både lørdag og søndag.

- Sett ut ifra resultatene vi har hatt siden mai, og at vi har hatt to kollektivt dårlige kamper på rad etter ferien, blir det en irritasjonsfaktor. Mange tenker at det kanskje ikke er så rart at vi opplever en formsvikt, sier Viking-spilleren til Dagbladet.

- Nå føler mange at vi er i ferd med å kaste bort en historisk god tabellposisjon, fortsetter han.

Møtevirksomhet Etter hendelsen med politiet natt til mandag, var laget samlet til et møte i dag for å snakke om situasjonen.

- Vi pratet om det som skjedde. Å havne i slike situasjoner, bryter med det klubben står for, sier Viking-spilleren til Dagbladet.

Klubbdirektør Arne Larsen Økland har derimot ikke mottatt noen indikasjoner på det som blir varslet om.

- Dette tror jeg ikke er tilfelle. Jeg kjenner meg overhodet ikke igjen i det. Vi har en veldig flott spillergruppe. Dette har jeg veldig vanskelig for å forstå, sier Økland til Dagbladet.

Til tross for gjentatte forsøk, har ikke Dagbladet lykkes med å få en kommentar fra trener Kjell Jonevret i denne saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer