Viking-spilleren til Dagbladet: - Jeg står for alt jeg har sagt

Mener Viking har problematisk drikkekultur.

STÅR VED UTTALELSENE: Viking-spilleren som varslet at flere på laget er bekymret, står ved uttalelsene sine.
Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
STÅR VED UTTALELSENE: Viking-spilleren som varslet at flere på laget er bekymret, står ved uttalelsene sine. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter at Dagbladet skrev at en Viking-spiller ble lagt i håndjern av politiet natt til mandag og at en annen hevdet det var en problematisk drikkekultur i klubben, holdt ledelsen et møte med hele spillergruppa om uttalelsene i dag.

I etterkant uttalte trener Kjell Jonevret blant annet følgende:

- At flere på laget er bekymret over drikkekulturen, er en direkte løgn.

Spilleren som varslet Dagbladet om det motsatte, er imidlertid like klar i sin sak etter møtet i dag.

- Jeg står for alt jeg har sagt, sier Viking-spilleren til Dagbladet.

Sa ifra Det var i går kveld Dagbladet publiserte saken hvor spilleren hevder at flere på laget er bekymret over drikkekulturen i klubben.

- Når folk kommer sløve på trening, blir det et problem. Vi har klare retningslinjer å forholde oss til, men etter ferien er jeg sikker på at enkelte ansikter har blitt sett ute på byen oftere enn nødvendig, sa Viking-spilleren.

Etter en fantastisk start på sesongen, ble det snakket om gull i Stavanger. Nå er realiteten en helt annen: Laget er inne i en svært vanskelig periode, hvor de kun har vunnet én av de ni siste kampene.

Etter 0-0-oppgjøret borte mot Sogndal sist lørdag, skal likevel flere av spillerne ha vært på byen både lørdag og søndag.

- Sett ut ifra resultatene vi har hatt siden mai, og at vi har hatt to kollektivt dårlige kamper på rad etter ferien, blir det en irritasjonsfaktor. Mange tenker at det kanskje ikke er så rart at vi opplever en formsvikt, sa Viking-spilleren til Dagbladet.

- Nå føler mange at vi er i ferd med å kaste bort en historisk god tabellposisjon, fortsatte han.

Klubben er misfornøyd Uttalelsene falt ikke i god jord hos Viking-ledelsen.

Klubbdirektør Arne Larsen Økland fortalte i formiddag at han er en sterk motstander av at ting blir tatt opp i mediene, i stedet for å bli luftet internt.

- Det er ikke slik vi vil ha det. I henhold til våre regler skal ting tas opp internt. Vi har det veldig høyt under taket i Viking. Spillerne skal kunne ta opp alt, sa Økland til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer