LEGGER PENGER PÅ BORDET:  Viking-spillerne hadde valget mellom å betale eller trener på Randaberg. Her feirer  Veton Berisha et mål med Trond Olsen denne sesongen.
Foto: Tommy Ellingsen / NTB scanpix
LEGGER PENGER PÅ BORDET: Viking-spillerne hadde valget mellom å betale eller trener på Randaberg. Her feirer Veton Berisha et mål med Trond Olsen denne sesongen. Foto: Tommy Ellingsen / NTB scanpixVis mer

Viking-spillerne punger ut for treningsleir

Alternativet var trening i Randaberg.

Viking har bestemt seg for å reise på to treningssamlinger i oppkjøringen til neste sesong, og spillerne har sagt seg villige til å betale en egenandel for turen til Sør-Afrika, skriver Stavanger Aftenblad.

25. januar til 8. februar skal Viking til Sør-Afrika, mens det fra 26. februar til 5. mars er planlagt et opphold i La Manga i Spania.

Selv om Viking håper å hente inn mellom 25 og 40 millioner kroner gjennom en aksjeemisjon, betyr ikke det at kostnadene i Viking ikke skal ned.

Viking-trener Kjell Jonevret setter pris på at spillerne selv er med og bidrar.

- Det er veldig godt å være fotballspiller, og vi ordner og legger til rette det meste for dem. Når klubber ber om hjelp, er det flott at de også er med og hjelper til. Alternativet hadde vært å være hjemme og trene i Randaberg. Hvor mye de skal betale er ikke bestemt, men det blir en betydelig sum på hver, sier Jonevret.

Viking-stopperen Johan Lædre Bjørdal synes det er helt greit at spillerne må betale en egenandel.

- Dette er ikke noe problem. Jeg bidrar gjerne for å få reise til Sør-Afrika, sier midtstopperen.

(NTB)