Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Viking-spillerne skryter av Prahl

Klandrer seg selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Viking-spillerne mener den hardt pressede treneren Tom Prahl har tilført laget en god del denne sesongen – til tross for totalt manglende sportslige resultater.

Flere av spillerne tar også selvkritikk for egne prestasjoner på banen. Det viste en spørrerunde som Rogalands Avis foretok i går, dagen etter at Viking-krisen ble ytterligere forverret med tapet for Vålerenga.

– Vi har hatt veldig gode treninger under Tom. Jeg synes ikke folk skal skylde de dårlige resultatene på ham, sier Øyvind Svenning, og forsvarskollega Thomas Pereira legger til:

- Stor og god lagfølelse

– Han har fått inn en stor og god lagfølelse i laget som også har vært viktig, med tanke på alle utskiftningene vi har hatt.

– Han prøver å få det lagmessige til å fungere. Jeg føler også samhandlingen i gruppa blir bedre og bedre. Vi har likevel ikke lykkes på banen, fastslår keeper Iven Austbø.

Unggutta Jone Samuelsen og Alexander Gabrielsen berømmer sin trener.

– Han har tatt veldig bra tak i oss unge, og bevist at unge spillere har en framtid i Viking, sier Samuelsen, og Gabrielsen følger opp:

– Han har gitt de unge spillerne mye tillit. Alle de unge spillerne har utviklet seg stort denne sesongen.

Selvkritikk

Når det gjelder egen innsats så langt, er det flere spillere som tar selvkritikk. Tydeligst er Jørgen Tengesdal:

– Ingen kan si at de har gjort en god jobb i år, og det samme gjelder meg, sier han.

(ANB)

FÅR ROS: Viking-spillerne er fulle av lovord om sin kritiserte trener Tom Prahl.