- Viking stabilt svake

Oddstipperen setter en U.

• Les alle oddstipsene: 12 kamper i dag

(Dagbladet.no): Viking står med fattige to poeng på fem kamper. I kveld kommer Molde til Stavanger, og Dagbladets oddstipper Jon Einar Birkevold tror ikke på sesongens første trepoenger for siddisene.

- Viking stabilt svake i de fem første. Lundqvist er usikker. Molde langt bedre i gang. De to bortekampene har ikke gitt noen baklengsmål. Mavric er tilbake fra karantene. 3-3-0 i favør gjestene i Stavanger de siste seks årene. Vi prøver litt på U, skriver Birkevol på oddsidene til Dagbladet.no.

Viking prøver med Peter Kovavs som spydspiss i kveld, skriver Stavanger Aftenblad. Dermed blir Alexander Ødegaard flyttet ned til høyrekanten.

Molde mangler tidligere Viking-spiller Sandro Grande. Kanadieren er skadd, skriver Romsdals Budstikke. Marcus Bakke stepper inn på midtbanen, og trener Arild Stavrum har håp om poeng.

- Viking har ny trener og et nesten nytt lag. Dette laget har nok ikke satt seg helt ennå, og forhåpentligvis gjør det heller ikke det i løpet av kampen mot MF, sier Stavrum til avisa.

• Direkte på Dagbladet.no kl. 19: Viking - Molde

FLYTTES NED TIL VINGEN: Alexander Ødegaard gir plass for Peter Kovacs mot moldenserne. Foto: Scanpix
FLYTTES NED TIL VINGEN: Alexander Ødegaard gir plass for Peter Kovacs mot moldenserne. Foto: Scanpix Vis mer