BESVIMTE:  Yann-Erik de Lanlay. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
BESVIMTE: Yann-Erik de Lanlay. Foto: Berit Roald / NTB scanpixVis mer

Viking-stjerne besvimte under hockeyfesten

Ble kjørt til sykehus.

(Dagbladet): Viking-stjernen Yann-Erik de Lanlay (21) besvimte under kveldens hockeymatch mellom Stavanger Oilers og Vålerenga. Han måtte kjøres til sykehus.

Dette melder TV 2.

Det var i andre periode av sluttspillfinalen at dramaet fant sted. Yann-Erik de Lanlay falt om i DNB Arena. Han klarte å komme til seg selv. Etter en sjekk ble det bestemt at han skulle kjøres til sykehus for observasjon.

De Lanley skal ha hatt epilepsi-liknende anfall tidligere, opplyser Viking-trener Kjell Jonevret til TV 2.

Vikings fysioterapeut, Halvard Øen Grova, sier at spilleren fikk et illebefinnende.

- Han fikk et illebefinnende og ble kjørt til legevakten for sjekk og videre undersøkelser. Med tanke på tilstanden han var i, så går det bra med ham nå. Men vi må ta noen flere undersøkelser før vi vet noe mer, forteller Grova til TV-kanalen.

De Lanlay har fire landskamper for Norge.

Stavanger Oilers vant kampen 1-0. Dermed ble laget norgesmester etter å ha vunnet 4-2 i kamper.

MED FLAGGET PÅ BRYSTET:  Yann-Erik de Lanlay (i midten) har fire landskamper for Norge. Her under kampen mot Polen i Abu Dhabi tidligere i år. Lagkamerat Espen Ruud med ballen. FOTO: NTB Scanpix
MED FLAGGET PÅ BRYSTET: Yann-Erik de Lanlay (i midten) har fire landskamper for Norge. Her under kampen mot Polen i Abu Dhabi tidligere i år. Lagkamerat Espen Ruud med ballen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer