Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Viking takket ja til bud på Valon Berisha

19-åringen på vei til Østerrike.

FORLATER TROLIG VIKING: Valon Berisha er på vei til Østerrike for å forhandle med FC Red Bull Salzburg.
Foto: Tommy Ellingsen / NTB scanpix
FORLATER TROLIG VIKING: Valon Berisha er på vei til Østerrike for å forhandle med FC Red Bull Salzburg. Foto: Tommy Ellingsen / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Viking har i dag akseptert et bud på Valon Berisha fra østerrikske FC Red Bull Salzburg, skriver Rogalands Avis.

Berisha og agent Jim Solbakken ble sett på Sola flyplass tidligere i dag, på vei til Østerrike for å forhandle med klubben.

- Jeg kan bekrefte at vi har fått et bud på Valon Berisha fra FC Red Bull Salzburg, som vi har takket ja til Berisha er nå på vei til Østerrike for å diskutere sin personlige kontrakt, og for å se på forholdene der nede, sier styreleder i Viking ASA, Geir Solstad til Dagbladet.

Han ønsker ikke å kommentere hvor stort budet fra østerrikerne er, men understreker at klubben er fornøyd med summen om avtalen kommer i havn.

- Salzburg kom på banen med et bud i går kveld, og vi har brukt dagen i dag til å bli enige. Vi er kommet innenfor de rammene vi selv har satt for å kunne gi slipp på Valon, så da er vi fornøyde, sier Solstad.

Franske Valenciennes og belgiske Genk er to andre klubber som har fulgt landslagsspilleren tett over lang tid, og en av disse to skal ifølge lokalavisa ha lagt inn et bud på mellom fem og ti millioner tidligere i sommer.

Det var likevel FC Red Bull Salzburg fikk tilslaget til slutt.

Valon Berisha har kontrakt med Viking ut 2013, men har lenge sagt at han ikke vil forlenge avtalen.

19-åringen har 16 kamper fra start for Viking i år, ingen scoringer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media