Viking tapte

Frode Olsens gjensyn med spansk fotball endte i skuffelse. Celta Vigo var for sterke for Viking og vant 3-0 torsdag. Resultater og fakta fra kveldens kamper

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

To scoringer langt ut i 1. omgangen avgjorde alt. Først utnyttet Jose Ignacio en åpen mulighet fra seks meters hold. Ballen gikk inn bak en sjanseløs Olsen.

Snaut tre minutter etter var Viking-forsvaret mer ubesluttsomt enn på 0-1. En umarkert Edu banket ballen inn oppe i krysset til glede for vel halvfylte tribuner.

Det ble sannhetens lange øyeblikk for Viking. Laget hadde hengt veldig bra med i over en halvtime, skapt noen halvsjanser og stresset Celta til pasningsfeil.

Så, akkurat mens Vikings selvtillit var i ferd med å vokse seg stor og god, straffet Celta sine norske gjester med to mål ut av nesten ikke noe.

Dermed står Viking fortsatt uten borteseier i europacupens ordinære runder. 21 kamper har gitt 17 tap og fire uavgjort.

- De to første scoringene var jo rene flaksemål. Jeg synes vi ikke fortjente å tape med tre mål, sa en skuffet Erik Nevland, som også mente at Viking fikk veldig lite igjen av innsatsen.

- Nå har vi gjort det veldig vanskelig for oss selv. Celta var nok et lite hakk bedre enn Chelsea, innrømmet Nevland.

Returoppgjøret i Stavanger kan gi Viking et hyggelig resultat, men Celta-laget kan også komme til å boltre seg veldig i rommene et angripende Viking vil etterlate seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer