Viking tilbake på vinnersporet mot Lillestrøm

Vant 1-0.

REISTE SEG: Viking reiste seg med 1-0-seier over Lillestrøm etter det sure tapet i cupsemifinalen mot Sarpsborg og nederlaget mot Rosenborg i serien. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
REISTE SEG: Viking reiste seg med 1-0-seier over Lillestrøm etter det sure tapet i cupsemifinalen mot Sarpsborg og nederlaget mot Rosenborg i serien. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Viking reiste seg med 1-0-seier over Lillestrøm etter det sure tapet i cupsemifinalen mot Sarpsborg og nederlaget mot Rosenborg i serien.

Hele Stavanger var langt nede for litt over en uke siden da Viking tapte 0-1 etter ekstraomganger i cupsemifinalen mot Sarpsborg hjemme.

Spillerne hadde en tøff oppgave om de skulle slå tilbake mot borte Rosenborg for en uke siden. Det ble for vanskelig for siddisene som tapte 0-2.

Selv om Viking måtte innse at den første cupfinalen på 14 år glapp, er klubben fortsatt med i medaljekampen. Med både Odd-, Strømsgodset- og Stabæk-seier var det kun tre poeng som gjaldt i Stavanger søndag. Edelt metall kan bli en fin oppreisning for publikummet fra oljebyen.

- Det viktige for oss var å komme tilbake på sporet i dag. Vi henger med i medaljekampen, og Viking er på vei mot sin beste sesong på mange år, sa Viking-trener Kjell Jonevret.

Thorsteinsson-scoring Vikings kanskje beste spiller denne sesongen, Samuel Adegbenro, var ikke med i troppen etter å ha pådratt seg en skade mot RBK. I nigerianerens fravær fikk både Zymer Bytyqi og Steinthor Thorsteinsson sjansen fra start. Sistnevnte fikk en god kamp mot LSK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.