Viking-treneren ikke i tvil: - Vi burde ha vunnet kampen

Mistet to poeng.

SNYTT:  Kjell Jonevret følte seg snytt for tre poeng da Odd gjestet Viking Stadion søndag kveld. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
SNYTT: Kjell Jonevret følte seg snytt for tre poeng da Odd gjestet Viking Stadion søndag kveld. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): Viking-trener Kjell Jonevret sier til Dagbladet at han er fornøyd med kveldens kamp, men kun om man ser bort fra resultatet.

- Var uheldige  - Jeg synes at vi spilte en svært god kamp i dag. Vi er uheldige som ikke vinner i dag. Vi hadde fortjent og burde vunnet i dag, sier svensken.

- Om man ikke ser på resultatet kan man kanskje si at det var en perfekt kveld.

Publikumsfest De siste årene har publikum uteblitt på Viking Stadion. Søndag spilte man for over 12 000 mennesker i Stavanger. Det er noe den karismatiske treneren setter pris på.Noe av forklaringen til oppsvinget i tilskuerantallet kan være den siste kampanjen til Vikings markedsavdeling, der sesongkortholdere kunne ta med seg hele tre (!) venner på kamp.

- Det er veldig gøy at folk kommer å ser på oss igjen. Selvfølgelig kan det ha noe med kampanjen å gjøre, men jeg håper og tror at folk vil fortsette å komme i fremtiden også. Jeg tror at folk i denne byen virkelig liker god fotball, fortsetter den karismatiske treneren.

Takker linjedommeren Veton Berisha fikk et mål annullert for offside i første omgang. Reprisene viser derimot at spilleren var på riktig side. Treneren tar det hele med knusende ro.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer