Viking vant vestlands-duellen

Mot b-preget Brann-lag.

(Dagbladet.no): Søren Berg sto for kampens eneste scoring da Viking slo Brann i en treningskamp i Stavanger i ettermiddag.

Gjestene fra Bergen manglet mange av sine sannsynlige tippeliga-startere, Håkon Opdal, Bjørn Dahl, Martin Andresen og Thorstein Helstad er alle med Åge Hareide og landslaget i Tyskland, mens trioen Kristjan Örn Sigurdsson, Olafur Örn Bjarnason og Armann Björnsson er på tur med Island.

Petter Vaagan Moen er syk, og spilte heller ikke.

Brann kom likevel til flere gode sjanser, men det var altså Viking som scoret kampens eneste mål.

Viking-kaptein for dagen, Ragnvald Soma, mente banen måtte ta en del av skylden for at det ikke ble noen festforestilling i vest.

- Vi er fortsatt i mars, og på denne tiden av året er banen humpete. Heller ikke her innbød banen til finspill, akkurat, sa Soma, ifølge Aftenbladet.

Soma var fornøyd, men langt fra ekstatisk, etter å ha slått et Brann-lag som måtte låne Åsane-spiller Jon Peder Gjesdal for å kunne stille en forsvarsfirer.

- Vi har ikke så mye grunn til å kose oss med denne seieren. Det er bare å se på hvor mange spillere Brann manglet, så skjønner alle at dette var et ganske redusert Brann-lag, sier Soma.

TOK IKKE AV: Ragnvald Soma var fornøyd med seieren over Brann i dag, men vet godt at Bergenslaget stiller et helt annet lag til seriestart. Arkivfoto: Lise Åserud/Scanpix
TOK IKKE AV: Ragnvald Soma var fornøyd med seieren over Brann i dag, men vet godt at Bergenslaget stiller et helt annet lag til seriestart. Arkivfoto: Lise Åserud/Scanpix Vis mer