Viking var slitne, men solide

Viking-spillerne var slitne, men sikret 2-0-seier mot skadeskutte Bodø/Glimt. Hjemmelagets defensive kvaliteter ble avgjørende.

- Vi var slitne og fikk vel bare ut litt av det vi kan i starten av hver omgang. Men det holdt, heldigvis. Kjenner at kampprogrammet har vært hardt de siste ukene. Nå blir det deilig med EM-pause, sa målscorer Frode Hansen til NTB.

Nevland har vist stigende form de siste to ukene og er for øyeblikket farligere enn spisskollega Rikhardur Dadason. Etter et par-tre halvveise forsøk rett etter kampstart, lyktes han etter ni minutter.

Audun Helgason la inn fra høyre og Nevland headet ballen i en vakker bue over en ellers meget god Rohnny Westad i Glimt-målet.

Seks minutter ut i andre omgang satte Frode Hansen 2-0. Fuglestad slo en perfekt corner og Hansen fikk uhindret gå opp ved bakerste stolpe og heade inn sluttresultatet.

- Viking er et strå hvassere enn oss. Vi manglet gjennombruddskraft og skapte ikke sjanser nok til å kunne vinne, sa en skuffet Glimt-trener Dag Opjordsmoen.

(NTB)