Viking-Velicka nærmer seg Rangers

Stusser så vidt innom Tippeligaen.

Viking fikk ikke benytte seg av Andrius Velickas tjenester særlig lenge. Spissen som ble hentet før sesongen er på vei til skotske Rangers.

Partene er ifølge Stavanger Aftenblad svært nær hverandre, og Velicka har fått tillatelse til å forhandle om sin personlige avtale.

29-åringen fra Litauen kom til Viking fra skotske Hearts i slutten av februar.

Når en av de største klubbene i Skottland kommer på banen var valget lett for Velicka og nylig innrømmet han at han godt kunne tenke seg en overgang.

- Vi har en så god dialog med Martin Bain (Rangers\' sportsdirektør) at det nå er gode muligheter for at vi blir enig med Rangers om en overgang, sier sportsdirektør i Viking, Egil Østenstad til aftenbladet.no.

Velicka reiser til Skottland en av de nærmest dagene for å gjennomgå den medisinske undersøkelsen og forhandle ferdig om sin kontrakt.

- Vi ser på dette som en enestående sjanse for en spiller som nærmer seg 30 år. Han får komme til en av Europas største og beste klubber. Han vil også tjene betraktelig mye mer enn det han gjør i Viking nå, sier Østenstad.

Viking skal være godt i gang med å finne en erstatter for spissen som har scoret tre mål i den norske eliteserien.

NÆR PROFFDRØM: Andrius Velicka stusser bare innom Tippeligaen, nå kan det være klart for skotsk toppserie og Glasgow Rangers. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX
NÆR PROFFDRØM: Andrius Velicka stusser bare innom Tippeligaen, nå kan det være klart for skotsk toppserie og Glasgow Rangers. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX Vis mer

(NTB)

Viking-Velicka nærmer seg Rangers