Viking videre i cupen etter straffedrama mot Kristiansund

Hjemmelaget bommet på alle forsøkene i straffekonkurransen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Kristiansund - Viking 1-1 (2-5 etter straffesparkkonkurranse)

(Dagbladet): På stillingen 0-1 til Viking borte mot Kristiansund oppsto det en absurd situasjon. Høyre back André Danielsen så ut til å skjerme ballen ut over sidelinjen og bøyet seg ned for å ta opp ballen med hendene 13 minutter før full tid, da hjemmelagets Tor Erik Torske plutselig snappet ballen på streken og satte full fart inn i Vikings 16-meter.

Der spilte Torske en liten stikker til lagkamerat Andreas Rødsand, som ble felt av Makhtar Thioune. Straffesparket ekspederte Sverre Økland trygt i mål, til 1-1.

- Ballen har aldri vært ute. Dette kommer til å bli en kontroversiell situasjon. Dette er dramatisk, utbrøt TV 2-kommentator Asbjørn Myhre på direkten.

Ekstraomganger Mer dramatikk var også i vente. Ingen av lagene klarte nemlig å avgjøre oppgjøret i løpet av sluttminuttene. Dermed ble det ekstraomganger, hvor Viking igjen startet best.

108 minutter var spilt da innbytter Magne Hoseth prikket Samuel Adegbenro på bakre stolpe med et perfekt slått hjørnespark. Adegbenro sto relativt umarkert og headet kontrollert inn 1-2 med pannebrasken. Da tydet det meste på at Stavanger-laget hadde sikret seg avansement til kvartfinalen. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.