VIKING-AKTUELL: Christer Kleiven i aksjon mot Viking for Start i går. Siddisene er interesserte i å hente Kleiven før neste sesong.


Foto: Kent Skibstad / Scanpix
VIKING-AKTUELL: Christer Kleiven i aksjon mot Viking for Start i går. Siddisene er interesserte i å hente Kleiven før neste sesong. Foto: Kent Skibstad / ScanpixVis mer

Viking vil ha Christer Kleiven

Må først bli kvitt noen «store utgiftsposter».

Start-spilleren Christer Kleiven er aktuell for Viking fra neste sesong, skriver Rogalands Avis.

Kleivens kontrakt med Start går ut etter årets sesong, og han er usikker på om han vil bli med klubben ned til 1. divisjon.

- Vi har snakket med agenten hans tidligere. Men før vi går videre, må vi se på budsjettet vårt for neste sesong. Dersom vi blir kvitt noen store utgiftsposter, kan det åpne seg en mulighet. For eksempel har Tomasz Sokolowski ganske høy lønn, og vi har gitt ham beskjed om at dersom han finner seg en ny klubb, er det helt greit for oss, sier Viking-trener Åge Hareide til Rogalands Avis.

Flere klubber skal være interessert i Kleiven. 23-åringen vil ikke si så mye om interessen fra Viking.

- Det er vanskelig for meg å svare på det nå like etter at vi har rykket ned. Jeg må gå noen runder nå framover og har også hatt en prat med Start. Jeg er i grunnen åpen for alt, sier Kleiven.

(NTB)