Viking vil ha Drillo

Viking jakter på trener Kjell Inge Olsens etterfølger. I dag var Norges tidligere landslagssjef Egil «Drillo» Olsen på besøk i Stavanger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kjell Inge Olsen trakk seg som Viking-trener samme dag, etter massivt press fra flere hold. Viking-leder Ole Rugland vil så langt ikke kommentere om «Drillo» var i samtaler om den ledige stillingen som ny hovedtrener i dag.

Kilder TV 2 Nettavisen har vært i kontakt med, sier «Drillo» er klubbens førstevalg.

- Det kan jeg ikke kommentere. Vi leter etter ny trener og vil ikke gå ut med noen navn, sier Rugland.

- Jeg ber om forståelse for at vi ikke ønsker å kommentere aktuelle navn vi vurderer i pressen og vil ikke kommentere om Drillo har vært i samtaler med oss.

Egil «Drillo» Olsen selv bekrefter at han har vært i Rogaland denne uken.

- Ja, jeg har vært på samling med kretslagstrenere i Haugesund og i Stavanger-distriktet, og jeg kan ha blitt observert i Stavanger i den sammenheng. Nå er jeg tilbake i Oslo, og kan si at jeg ikke har mottatt noe konkret tilbud fra Viking, sier en ordknapp «Drillo» til TV 2 Nettavisen.

Vikings administrerende direktør Bjarne Berntsen har tatt over treneransvaret i Viking midlertidig, men understreker at han kun er en kortsiktig løsning.

(NTB)

VIKING NESTE? Egil «Drillo» Olsen kan bli trener i Stavanger.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer