Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Viking vil ha Roger tilbake

Benny Lennartsson ønsker Roger Nilsen (30), og Nilsen ønsker å spille under gamletreneren. Det kan med andre ord være duket for gjensynsglede i Viking.

- Ja, det kan være aktuelt å hente Roger til Viking. Enda mer aktuelt blir det hvis midtstopper Frode Hansen - som er Bosman-spiller etter denne sesongen - forsvinner fra klubben, sier Viking-trener Benny Lennartsson til Dagbladet.

- Sesongen ødelagt

Roger Nilsen som mistrives sterkt i Molde, er glad for å høre at han er ønsket av gamletreneren.

- Sesongen i Molde er ødelagt for min del uansett, og et eventuelt utlån eller en overgang til Viking i høstsesongen ville vært en god løsning, sier Nilsen.

31-åringen har fått minimal tillit etter at Molde hentet ham hjem fra den østerrikske klubben Grazer for 4,5 millioner. Viking var også den gang i bildet, men da ble Nilsen for kostbar.

Framtida i Stavanger

Det var nåværende Viking-direktør Bjarne Berntsen som hentet Nilsen til Stavanger fra Tromsø som ung og lovende spiller i 1989.

- Jeg kjente ikke Benny, men ble fort kjent med ham. Benny er en person jeg liker godt og kunne tenkt meg å spille for ham igjen, sier Nilsen.

Tromsø-gutten var svært delaktig i Vikings opptur med både cupgull i 1989 og seriegull i 1991. Nilsen har heller aldri lagt skjul på at han trives veldig godt i Stavanger.

- Jeg planlegger framtida mi der nede, så Stavanger blir det før eller siden, sier Roger Nilsen.

torbjorn.andersen@dagbladet.no

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media