Viking vil leie Nevland

Østenstad kontaktet Fulham.

(Dagbladet.no): Viking klarte seg bra i går, men sliter likevel med spissproblemer etter at klubben solgte Andrius Velicka til skotske Rangers.

Peter Ijeh fant tilbake scoringshælen i går kveld, men holder fortsatt ikke i 90 minutter, og sliter særlig med kunstgress.

Derfor sjekket sportsdirektør Egil Østenstad nylig mulighetene for å få leie eks-Viking Erik Nevland fra Fulham.

- Vi fikk til svar at han i alle fall skal være i Fulham fram til sesongen starter om snaue to uker, sier Østenstad til Aftenbladet.no.

Viking har i første omgang spurt om de kan få leie Erik Nevland ut denne sesongen.

- Alt avhenger av Nevlands situasjon i Fulham. Roy Hodgson har veldig sans for ham, men ingen vet ennå hvor mye han får spille. Vi følger naturligvis med framover, forklarer Østenstad.

Nevland spilte en relativt sentral rolle da Fulham reddet plassen i Premier League i fjor, og har fortsatt to år igjen av kontrakten med London-klubben.

- I utgangspunktet er jeg negativ til en utleieavtale med Viking. Det er ikke bare-bare å flytte på seg hele tiden. Men ting er veldig uvisst i England. Vi får se hva som skjer, sier spissen selv til Aftenbladet.no.

SKEPTISK: Erik Nevland har begynt å bli varm i Fulham-trøya, men Viking ønsker seg gjerne nordmannens måltjenester ut denne sesongen. Nevland selv er foreløpig forsiktig med å love noe til gamleklubben. Foto: REUTERS/SCANPIX
SKEPTISK: Erik Nevland har begynt å bli varm i Fulham-trøya, men Viking ønsker seg gjerne nordmannens måltjenester ut denne sesongen. Nevland selv er foreløpig forsiktig med å love noe til gamleklubben. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer

PS. At det er mangel på folk i Viking, ble ekstra tydelig da Vikings b-lag til 2.-divisjonskampen mot Os i ettermiddag offentliggjort. Der skal nemlig både sportsdirektør Egil Østenstad og styremedlem Ulf Karlsen gjøre comeback fra start, skriver Rogalands Avis.

Østenstad spilte sin siste Viking-kamp i 2005, mens Karlsen takket av som Viking-spiller i 1997.

Viking vil leie Nevland