Vikings Horn ankelskadet

Måtte ut i U21-kamp mot Island.

Vikings Jørgen Horn måtte forlate banen med skade etter bare et kvarters spill da Norge U21 vant 4-1 mot Island.

- Han måtte ut med en ankelskade. Det er litt for tidlig å si noe om hvor alvorlig den er, men han måtte ut, sa U21-trener Øystein Gåre til NTB.

Alexander Mathisen (Aalesund) måtte også gi tapt for skade. Det er problemer med krampe i låret som hemmer kantspilleren.

Kevin Larsen, Vidar Nisja, Tore Andreas Gundersen (str.) og Arnar Førsund scoret de norske målene. Førsunds mål var et frispark fra 25 meter. Island reduserte i sluttminuttene.

- En fysisk tøff kamp der to mann ble skadd og måtte byttes ut. Det ødela litt av flyten i vårt spill, men vi fightet videre, sa Gåre.

Norge stilte uten flere av sine beste spillere. Torsdagens 4-1-seier var den siste kampen før EM-kvalifiseringen i august og september.

- Vi manglet flere spillere, men det er flere av de nye gutta som melder seg på og viser at de vil være med på laget, mente Gåre.

(NTB)

ANKELSKADET: Viking-midtstopper Jørgen Horn måtte forlate banen allerede etter 15 minutter under U21-landskampen mot Island i Reykjavik. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix
ANKELSKADET: Viking-midtstopper Jørgen Horn måtte forlate banen allerede etter 15 minutter under U21-landskampen mot Island i Reykjavik. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix Vis mer
Vikings Horn ankelskadet