REISEKLAR: Jon Dadi Bödvarsson styrte showet da Viking slo Aalesund hele 4-1 lørdag ettermiddag. Nå vil islendingen ha større utfordringer. 
 
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
REISEKLAR: Jon Dadi Bödvarsson styrte showet da Viking slo Aalesund hele 4-1 lørdag ettermiddag. Nå vil islendingen ha større utfordringer. Foto: Carina Johansen / NTB scanpixVis mer

Vikings nye spissjuvel usikker på framtida:- Det er interesse fra utenlandske klubber

Vil prøve lykken.

• Viking - Aalesund 4-1 (3-0)

STAVANGER (Dagbladet): Vikings foreløpige toppscorer i eliteserien, Veton Berisha, har for lengst forlatt Stavanger. Tidligere denne måneden ble han presentert som Greuter Furth-spiller.

Mange har bekymret seg over hvem som skal ta over stafettpinnen etter egersunderen. Lørdag scoret Jon Dadi Bödvarsson to mål og serverte også Suleiman Abdullahi med en målgivende pasning.   

Nå ser det imidlertid ut som om også denne angriperen kan forsvinne fra de mørkeblå rekkene.

- Jeg vet ikke så mye om framtida. Det å kunne spille i en enda bedre liga frister meg selvfølgelig, og jeg vet at agenten min har fått diverse henvendelser fra forskjellige klubber.

Tysk interesse På samme måte som Berisha har også Bödvarsson tiltrukket seg tyske beundrere. Islendingen forteller at Kaiserslautern som spiller i 2.Bundesliga er en av dem.

- Vi får se hva som skjer. Først må jeg få besøke klubben og mange ting kan fortsatt skje, men jeg mener at jeg er god nok til å spille på et høyere nivå.

- Det har også vært interesse fra klubber i Belgia og Nederland. Jeg kan ikke love noen som helst, jeg vet enda ikke nok.

- Dessuten skal jeg tilbake på landslaget, smiler den brennhete 23-åringen.

Drømmemål Bödvarssons andre scoring i kampen mot Aalesund var en ordentlig perle. Det var han selvsagt svært godt fornøyd med.

- Jeg har fått til lignende ting på trening, men aldri i kamp. Derfor var det ekstremt deilig når jeg så at den gikk inn. 

- Nå skal jeg gjøre det hver uke, flirer han.