Vikings snuoperasjon stoppet Glimts seiersrekke

Seiersmålet kom like før slutt.

Vidar Nisja ble den store helten da Viking gikk fra 0-1 til 2-1 på hjemmebane lørdag kveld.

Viking overnatter på medaljeplass, mens Glimts seiersrekke endte på seks kamper.

Nisja har slitt benken mye denne sesongen og sto bare med ett seriemål før lørdagens kamp, men kom inn fra benken og avgjorde like før slutt for Viking.

- Jeg er med på å snu kampen, og jeg scorer også målet som avgjør. Det kan ikke bli bedre, sa en smilende Nisja til C More like etter kampslutt.

Fitim Azemi hadde gitt Glimt ledelsen etter 54 minutter, og akkurat da var nordlendingene på vei mot sin sjuende strake seier.Bare ni minutter senere laget keeper Pavel Londak straffe med en klønete inngripen, og André Danielsen var kald fra straffemerket.
- Litt surt Mot slutten hadde begge lag sjanser, og to minutter før slutt dukket Nisja opp på rett sted til rett tid og satte inn vinnermålet.

- Typisk Vidar Nisja, sa Jonevret.

Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen var ingen slagen mann, til tross for at seiersrekken røk.

- Det er selvfølgelig surt og litt tilfeldig da vinnermålet kommer. Vi ble presset mot slutten, men hadde mange overganger siden de blottet seg. All honnør til spillerne, for de ga alt de hadde, sa han.

På medaljeplass Viking var det siste laget som slo Glimt før de satte i gang med sin vanvittige marsj fra bunnstriden.

- Det var ingen god kamp av oss, men vi får med oss tre poeng. Det er et Viking-år, sa Jonevret.

 FORMLAG:  Både Viking og Bodø/Glimt har vært i god form den siste tida. I dag var det hjemmelaget som trakk det lengste strået.

Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
FORMLAG: Både Viking og Bodø/Glimt har vært i god form den siste tida. I dag var det hjemmelaget som trakk det lengste strået. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer

Seieren gjør at Viking rykker opp til 3.-plass etter 20 kamper. De blir riktignok passert dersom Vålerenga slår serieleder Rosenborg søndag, men at siddisene er med i medaljekampen er det ingen tvil om.Glimt ligger på 8.-plass, ti poeng foran kvalifiseringsplassen.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram