SKADETRØBBEL: Tore Vikingstad sliter med smerter i håndleddet som er blitt operert to ganger. De kommende ukene vil bli avgjørende for om han fortsetter sin ishockeykarriere eller ei. Foto: SCANPIX/AP/Matt Slocum
SKADETRØBBEL: Tore Vikingstad sliter med smerter i håndleddet som er blitt operert to ganger. De kommende ukene vil bli avgjørende for om han fortsetter sin ishockeykarriere eller ei. Foto: SCANPIX/AP/Matt SlocumVis mer

Vikingstad gir karrieren en siste sjanse

- På mange måter får det briste eller bære.

Tore Vikingstad har siden bortekampen mot Lillehammer for over ett år siden vært ute med en skade i håndleddet. Til uken vil resten av hans karriere avgjøres.

- Neste uke er det pause i seriespillet. Da vil jeg prøve å gi alt på treningene. Dersom det fungerer, vil jeg spille kamp forhåpentligvis før jul, eller i romjulen, sier Stavanger Oilers-spilleren til Aftenbladet.

Vikingstad sliter med smerter i håndleddet som er blitt operert to ganger. De kommende ukene vil bli avgjørende for om han fortsetter sin ishockeykarriere eller ei.

Han har tidligere spilt for Viking, Stjernen, Färjestad, Leksand, Düsseldorf MetroStars og Hannover Scorpions og har 88 landskamper for Norge.

- På mange måter får det briste eller bære. Jeg må ha et svar på om jeg kan fortsette den aktive karrieren eller ikke, sier 37-åringen.

(NTB)