Vikingsupporter vil gi bort Rösler på Finn.no

- Overrasket over at så mange er interessert.

I MOTVIND: Viking-trener Uwe Rösler var ikke spesielt lystig etter 0-3 mot Vålerenga i Stavanger i går kveld.
Foto:  Alf Ove Hansen, Scanpix
I MOTVIND: Viking-trener Uwe Rösler var ikke spesielt lystig etter 0-3 mot Vålerenga i Stavanger i går kveld. Foto: Alf Ove Hansen, ScanpixVis mer

||| (Dagbladet.no): Viking-publikummet er kravstort, og frustrasjonen var tydelig på tribunene da Vålerenga ydmyket hjemmelaget i går.

Folk begynte å forlate stadion allerede midt i andre omgang, da gjestene fra Oslo ledet 3-0.

Og den er synlig på nettet i dag. Som på Finn.no, der en oppgitt Viking-supporter har lagt ut annonsen «Pent brukt tysk trener gis bort».

- Den ble laget sammen med en kamerat i frustrasjon i går kveld, forteller Sindre Jørgensen (21) til Dagbladet.

Går ikke på kamp
Han synes Rösler har fått i overkant mange sjanser nå, og mener det er på tide å prøve en ny sjef i Viking.

- Det er et kravstort publikum. Når laget ikke vinner, kommer ikke folk på kampene, sier Jørgensen.

- Var du på kampen i går selv?

- Nei. Jeg var på kampene i starten av sesongen, men det har blitt TV etterhvert, sier studenten, som synes det er dyrt å måtte betale 200 kroner for å se Viking tape.

I annonseteksten heter det at «ved hurtig avgjørelse kan en høy, senegalesisk spiss medfølge. Desverre ikke av den målfarlige sorten».

Mame Niang satte et straffespark høyt over mål i går.

Overrasket over interessen
På tross av frustrasjonen som ligger bak annonsen, ligger humøret og lurer like under overflaten.

- Jeg er egentlig mest overrasket over at det er så mange som er interessert. Det er jo flere hundre som har sett på annonsen, sier Jørgensen.

Og flere blir det nok ettersom nettavisene landet rundt snapper opp den morsomme annonsen som blant annet reklamerer med at «treneren snakker opptil tre språk mer eller mindre flytende, gjerne på en gang».

Eller som Rösler selv sa til TV 2 om innledningen på kampen i går:

- I was fornøyd.

HVEM VIL HA? Det begynner å bli et av de eldste triksene i internett-supporter-boka, men det er alltid morsomt når supporterne vil gi bort spillere, trenere eller hele laget gratis på nett. Finn.no har forøvrig avvist annonsen.Faksimile: Finn.no
HVEM VIL HA? Det begynner å bli et av de eldste triksene i internett-supporter-boka, men det er alltid morsomt når supporterne vil gi bort spillere, trenere eller hele laget gratis på nett. Finn.no har forøvrig avvist annonsen.Faksimile: Finn.no Vis mer