- Viktig å spille bra mot United

Paolo di Canio vil vise Alex Ferguson at han gjorde feil da han ikke kjøpte ham fra West Ham.

West Ham-kapteinen var på vei til Old Trafford tidligere denne sesongen, men overgangen gikk i vasken fordi Uniteds Dwight Yorke ikke ville selges til Middlesbrough. Når West Ham og Manchester United møtes på Upton Park i morgen, er Di Canio fast bestemt på å vise Ferguson hva han gikk glipp av.

- Det er viktig for meg å spille enda bedre enn vanlig fordi det er Manchester United som står på motsatt banehalvdel, sier di Canio ifølge Skysports.

Han har slått fra seg alle tanker om å bli United-spiller i framtida. Nå handler alt om at West Ham skal berge plassen i Premier League.

- Jeg hører hjemme her, og vil fortsette å gjøre alt jeg kan for klubben. Slår vi United i morgen er vi på trygg grunn, og kan spille resten av sesongen uten press, sier italieneren.

West Hams manager Glenn Roeder tror kampen mot United vil få fram det beste i di Canio, som da de to lagene møttes på Old Trafford i høst. Da spilte di Canio fram til Jermaine Defoes vinnermål.

- Paolo er en fantastisk spiller som elsker de stor kampene. Jo bedre motstanderen er, jo bedre spiller han, sier Roeder ifølge Sky Sports.

(Dagbladet.no)

VENDER UNITED RYGGEN: Paolo di Canio vil vise Alex Ferguson at han burde blitt kjøpt til Old Trafford.