Viktig Nygaard-mål

Sikret Viking tre poeng.

Vi fulgte kampen direkte.

(Dagbladet.no): Viking og Tromsø ledet hver sin gang på Viking Stadion, men til slutt var det en scoring fra Trygve Nygaard som sørget for at hjemmelaget tok med seg alle tre poengene.

Hannes Sigurdsson sendte Viking i en tidlig ledelse da han scoret på et innlegg fra høyre etter bare 13 minutter. Ledelsen beholdt til fem minutter ut i andreomgang. Da utliknet først Lars Iver Strand før Ole Martin Årst sendte Tromsø i ledelsen like etter.

Bortelaget beholdt imidlertid ikke ledelsen så lenge. Hannes Sigurdsson kom alene igjennom og satte ballen høyt forbi Troms-keeper Knut Borch etter 55 minutters spill.

– Utvilsomt en av mine beste kamper i Viking-drakta. Veldig deilig at vi klarte å snu 1-2 til seier 3-2, sier Sigurdsson til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Viking trengte tre poeng for å henge med i gullkampen, og fikk det da Trygve Nygaard scoret etter en drøy times spill.

Dermed er Viking med i firerbanden på 21 poeng. Bare målforskjell skiller Stavanger-laget, Brann, Lillestrøm og Vålerenga. Start leder fortsatt Tippeligaen med seks poeng.

Tromsø må belage seg på å ta ferie i bunnstriden. Med én kamå igjen før halvspilt serie, har de 12 poeng - to mer enn Aalesund på nedrykksplass.

– Selv om vi taper fortjent, er det ikke bra at vi skusler bort ledelsen på denne måten. Jeg innser at vi er i en farlig posisjon. 12 poeng på 12 kamper er ikke bra.

AVGJØRELSEN: Trygve Nygaard setter ballen i mål og sørger for tre Viking-poeng mot Tromsø.