Viktig seier i bunnstrid

En drømmeåpning av Moss satte Strømsgodset ut av spill på direkten tirsdag. Dermed tok østfoldingene tre viktige poeng i eliteseriens bunnstrid.

3-1-triumfen kunne vært langt klarere, og med litt større dyktighet foran mål, kan kanskje Moss gi Rosenborg problemer søndag.

Moss dominerte hele kampen på hjemmebane. Flere store sjanser ble misbrukt, men man fikk inn nok til å vinne lett.
Strømsgodset, uten Jostein Flo og den tidligere Moss-spilleren Erland Johnsen, fikk det laget for all del ikke ville oppleve. Hjemmelaget scoret etter bare fem minutter.

Jerry Månsson satte inn 1-0 fra kloss hold etter fram og tilbake inne i SIF-feltet.

Ut med Nyan

Før halvtimen var gått øket Christian Johnsen etter at Tommy Sylte sto for forarbeidet. Gjestene slet fra start, og det ble ikke bedre da nøkkelmannen Ousman Nyan forsvant ut av Melløs-matta på grunn av skade noen minutter før pause.

Etter pause reduserte Lasse Olsen på en av SIFs svært få muligheter, men drammenserne var aldri i nærheten av uavgjort. På tampen øket i stedet Jan Tore Ophaug til 3-1.

Jerry Månsson var den beste på et positivt Moss-lag, men han kunne ikke utfordre SIFs målvakt Glenn A. Hansen i kampen om tittelen som banens dominant. Keeperen hadde flere flotte parader, og reddet utvilsomt sitt lag fra et større nederlag.

(NTB)