Viktig seriekamp

Eirik Bakke skriver om sjansene for at Leeds får være med i Champions League også neste sesong.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ÅRETS SISTE SERIEKAMP mot Leicester blir utrolig viktig for oss. Vinner vi, og Liverpool samtidig avgir poeng borte mot Charlton, er vi klare for Champions League også neste sesong. Deltakelsen i årets turnering har gitt oss mersmak, og med den erfaringen i ryggen hadde det vært utrolig artig å få sjansen igjen. Liverpool har en dårlig statistikk i London denne sesongen. Laget har bare tatt ett poeng på de fire ligakampene de har spilt mot Arsenal, West Ham, Tottenham og Chelsea på bortebane. Vi får håpe at statistikken fortsetter mot Charlton.

VI VANT 6- 1 mot Bradford hjemme forrige helg, men kampen mot Leicester blir garantert mye tøffere. Leicester har et solid lag - det fikk vi merke da vi tapte 1-3 mot dem på bortebane. Nå er vi ute etter revansj. Vi er nødt til å vinne kampen, og vi kommer til å gå ut med full innsats fra start. Jeg har slitt litt med en strekk på innsiden av kneet den siste tida, men merker ikke noe til plagene lenger og regner med å spille fra start. På den siste treningen før kampen var Gary Kelly uheldig og tråkket over. Han er definitivt uaktuell til kampen mot Leicester. Det er også David Batty som soner karantene i ligaavslutningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer