Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Viktig Stavanger-seier i kontinentalcupen

Seiret franske Rouen.

 VIKTIG:  Stavanger Oilers imponerer på den internasjonale ishockeyarenaen. Lørdag ble franske Rouen beseiret 6-2 på borteis. Her etter en Get-ligakamp. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
VIKTIG: Stavanger Oilers imponerer på den internasjonale ishockeyarenaen. Lørdag ble franske Rouen beseiret 6-2 på borteis. Her etter en Get-ligakamp. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Stavanger Oilers imponerer på den internasjonale ishockeyarenaen. Lørdag ble franske Rouen beseiret 6-2 på borteis.

KHL-laget Donbass Donetsk ble så vidt for sterk for Stavanger i den første kampen under finalespillet i kontinentalcupen, men Rouen klarte ikke å stå imot nordmennene i lørdagens kamp.

Stavanger vil dermed med seier over italienske Asiago søndag sikre minst 2.-plass.

Stavanger fikk en pangstart på kampen mot franskmennene. I den første perioden hadde Stian Høygård, Tommy Kristiansen og Petter Røste Fossen alle tegnet seg på scoringslisten, noe som ga en solid 3-0-ledelse.

Rouen fikk lov til å krige seg inn i kampen igjen med periodesifrene 2-1 i annen periode, men 4-2-ledelse så ut til å gi ny motivasjon inn i siste periode for Stavanger.

Vertene fikk nemlig ikke flere scoringer. Kristiansen og Fossen sørget for to nye Stavanger-scoringer i den siste perioden, og med det en solid 6-2-seier.

Ukrainske Donbass leder finalespillet med fem poeng. Stavanger har fire, mens Asiago har tre og Rouen er poengløs. De siste kampene spilles søndag.

(NTB)