- Viktigst å beholde Eddie og Soko

Lyn-fansen stoler på ledelsen.

(Dagbladet.no): Uklar må være det ordet som best beskriver framtiden til FC Lyn Oslo.

Etter sesongen står 13 sentrale a-lagsspillere og trener Henning Berg uten kontrakt. Eier Atle Brynestad har varslet at han ikke vil være med videre og foreløpig er ingen nye investorer med tykk lommebok på plass på Ullevaal.

Sportsdirektør i Tromsø, Morten Kræmer, bekrefter overfor Dagbladet.no at klubben har henvendt seg til Lyn om Tomasz Sokolowski og Eddie Gustafsson, men at de nå venter med å ta ny kontakt til etter 1.juli.

I Lyn-bastionen håper de for all del akkurat de to fortsetter sin fotball på landslagsarenaen.

- Hoff er femtemann

- De er de to viktigste spillerne å beholde for Lyn. Eddie er Tippeligaens beste keeper og Sokolowski er en veldig bra spiller som scorer mål. Vi ønsker ikke at de to skal gå til Tromsø. Vi får stole på Torgeir Bjarmann som har sagt det vil komme noen hyggelige overraskelser fremover, sier Bastionen-leder Tjøstel Lindøe til Dagbladet.no.

Espen Hoff har kanskje vært Oslo-klubbens beste spiller de to siste sesongene, men står ikke øverst på lista til supporterne.

- Vi ønsker gjerne at han signerer, men for oss i Bastionen er det viktigere at Sokolowski, Gustafsson, Indridi Sigurdsson og ikke minst Henning Berg blir i Lyn. Hoff er en god nummer fem, sier Tjøsland.

FORSVINNER SOKO?: Tromsø er en av sannsynligvis flere klubber som ønsker supporterfavoritten Tomasz Sokolowski. Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix
FORSVINNER SOKO?: Tromsø er en av sannsynligvis flere klubber som ønsker supporterfavoritten Tomasz Sokolowski. Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix Vis mer

Henning Berg har vært nevnt som mulig ny sjef både på Åråsen og i engelske Blackburn. Bastionen-lederen lovpriser arbeidet tøffingen har gjort i klubben.

- Henning har gjort en enorm jobb her. Han gir unggutta tillit og satser på lokale gutter. Det er viktig for oss, sier Tjøsland.

- Viktigst å beholde Eddie og Soko
<B>BLIR BERG?:</B> Lyn-trener Henning Bergs avtale utløper ved årsskifte og foreløpig tyder lite på at han forlenger.