- Viktigst å holde nullen

Liverpool-manager Benitez etter tredje 0-0-kamp.

(Dagbladet.no): Liverpool-Manchester United 0-0.

- Kanskje vi hadde for mye respekt for dem i første omgang, sier Liverpool-kaptein Steven Gerrard ifølge nyhetsbyrået PA.

Forsiktighet preget det som kunne blitt en festforestilling på Anfield i dag - men som endte med en sjansefattig affære som slett ikke vil gå inn i historien som noen klassiker.

- Hvis du tar for mange sjanser og dytter folk framover er de så gode på kontringer at det kan stjele en 1-0-serier, sier Gerrard.

Tredje 0-0

Altså valgte Liverpool tryggheten, og spilte dermed sin tredje 0-0-kamp av de fire første denne sesongen. Den fjerde vant de 1-0.

- Du kan ikke vinne om du ikke scorer, men det er bedre å holde nullen, sier Liverpool-manager Rafa Benitez.

Han bekymrer seg ikke selv om laget hans kun har scoret ett mål på fire kamper.

HER SMELLER DET: Liverpools Florent Sinama-Pongolle takler Manchester Uniteds Kieran Richardson i det 22. minutt. Cornerflagget, som her aner fred og ingen fare like utenfor høyre billedkant, gikk også i bakken i denne taklingen. Foto: AP/Scanpix
HER SMELLER DET: Liverpools Florent Sinama-Pongolle takler Manchester Uniteds Kieran Richardson i det 22. minutt. Cornerflagget, som her aner fred og ingen fare like utenfor høyre billedkant, gikk også i bakken i denne taklingen. Foto: AP/Scanpix Vis mer

- Noen ganger står det på flaksen. Vi kan forbedre oss, men vi er på rett vei, fordi vi styrer kamper og angriper.Nistelrooy nær lobbemål
Hjemmelaget hadde flest tilløp til målsjanser på Anfield i dag, mens United hadde den største da Ruud van Nistelrooy lobbet like over rett før pause.

Liverpool satte trykk på United i perioder av andre omgang, og skapte sjanser på innlegg fra kantene. En av de største da John Arne Riise traff panna til Steven Gerrard, som imidlertid headet over.

- Verdensklasse

Gerrard hadde et godt skuddforsøk fra langt hold midt i andre omgang, men Edwin van der Sar viste sin klasse da han lå i full strekk og plukket ballen.

- Han er en keeper i verdensklasse. Du må treffe perfekt for å overliste ham, sier Gerrard.

Han mener resultatet ga et riktig bilde av kampen.

- De kotrollerte første omgang, og vi presset mer i andre uten å skape noen åpenbare sjanser, sier Gerrard.

Rooney holdt hodet kaldt
Wayne Rooneys temperament har vært ukas heiteste diskusjonstema i fotball-England. I dag holdt han seg brukbart i skinnet, til tross for konstant mobbing fra The Kop og en fysisk tett og tøff kamp.

Han ble kalt inn til en samtale med dommer Rob Styles, som la lista for gule kort høyt. Han klarte likevel å styre kampen uten at den noensinne utartet i grisespill.

Lagene fikk to udiskutable gule kort hver.

Liverpool og Manchester United er sammen med Chelsea og Manchester City de eneste lagene som fortsatt kan glede seg over at de ikke har tapt denne sesongen.

City spiller hjemme mot Bolton klokka 17 i dag. Du kan følge Premier League direkte her.

ROLIG ROONEY: Wayne Rooney oppførte seg spm man skal i en duell mellom erkerivaler i England: Tøft, men fair.