Bodø/Glimt-treneren om den kommende sesongen:

- Viktigste i klubbens historie

Kjetil Knutsen (52) er tydelig på at utvikling står i høysetet hos Bodø/Glimt. Han er også klar på at den kommende sesongen er en fantastisk mulighet for klubben.

ENGASJERT: Kjetil Knutsen gleder seg stort til å se hva Bodø/Glimt kan få til i år. Foto: Fredrik Varfjell / NTB
ENGASJERT: Kjetil Knutsen gleder seg stort til å se hva Bodø/Glimt kan få til i år. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For tiden befinner fjorårets seriemester seg på Spanias solkyst, nærmere bestemt Marbella. I slutten av februar bestemte de seg for å reise på treningsleir til Spania - en beslutning som skapte furore blant flere norske klubber. Blant dem som reagerte var sportssjef i LSK, Simon Mesfin.

- Etter min mening kan vi kaste fair play-ånden i dass og skylle ned. Det er «me, myself and I» som gjelder, sa han til VG om Glimts avgjørelse om å reise til Spania midt under ei tid da Utenriksdepartementet (UD) frarådet alle unødvendige utenlandsreiser.

- Det er veldig strengt her. Det er jo en liten mental test. Det er utfordrende å være så lenge på leir sammen, men vi har veldig gode forhold og vi får trent godt. Vi føler det har vært en riktig ting å gjøre, sier Kjetil Knutsen til Dagbladet.

Utvikling

Forrige sesong ble en braksuksess for Bodø/Glimt. Laget fra nord utklasset resten av konkurrentene, og tok et overlegent seriegull. Med 26 seire av 30 mulige, og ett fattig tap, endte Glimt til slutt hele 19 poeng foran Molde på andreplass.

Glimts trener tok over hovedtreneransvaret i januar 2018 etter å ha vært assistenttrener i 2017. 52-åringen fra Bergen ble kåret til årets trener i 2020, men noe snakk om konkurrentene vil han ikke ha noe av. Knutsen er nemlig brennende opptatt av å utvikle sitt eget lag framfor å snakke om alle andre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer