KAN DEBUTERE I DAG: Viktor Fischer (18) har imponert for Ajax de siste ukene. Stortalentet håper han får debutere på det danske landslaget onsdag. Foto: EPA / Lindsey Parnaby / NTB Scanpix
KAN DEBUTERE I DAG: Viktor Fischer (18) har imponert for Ajax de siste ukene. Stortalentet håper han får debutere på det danske landslaget onsdag. Foto: EPA / Lindsey Parnaby / NTB ScanpixVis mer

Viktor (18) spilte juniorfotball for en måned siden

I kveld kan han få landslagsdebuten.

Viktor Fischer (18) har imponert for Ajax de siste ukene. Stortalentet håper han får debutere på det danske landslaget onsdag.

Fischer spilte juniorfotball for Ajax for en måned siden, men har den siste tiden fått sjansen både i mesterligaen og i den nederlandske æresdivisjonen. Han ble kalt inn på det danske landslaget etter forfall i troppen. Danmark møter Tyrkia i Istanbul onsdag.

- Jeg håper veldig på at jeg får debutere. Det ville vært løgn å si noe annet. Det vil være kjempestort, og jeg vil håpe på det hele onsdagen, men det er ikke noe jeg forventer. Drømmer og forventninger er to helt forskjellige ting. Hvis det ikke skjer nå, tror jeg det skjer en gang i framtiden, sier Fischer.

Sist helg fikk han tillit fra start mot Zwolle i serien. Det endte med to scoringer og en målgivende pasning.

- Som angriper er det jo veldig fint å gjøre to mål og en assist. Jeg tror også det gjorde at jeg ble tatt ut. Jeg synes jeg grep sjansen, og jeg vet ikke om det kan gjøres bedre, sier 18-åringen.

(NTB)