Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vil angre resten av livet

Eks-kjæresten Vitalij Zdorovetskij forklarer detaljen som manglet da Kinsey Wolanski stormet ut i Schladming-bakken.

HYLLES: Den kontroversielle undertøysmodellen Kinsey Wolanski får mye hets for sine elleville påfunn, men nå får hun støtte fra en norsk 21-åring. Video: NRK/Rødt Kort Vis mer

Henrik Kristoffersen viste klasse og vant denne ukas renn i heksegryta Schladming, men fra sidelinja kom Kinsey Wolanski og stjal deler av oppmerksomheten.

23-åringen løp ut foran folkehavet iført vintersko, en badedrakt og ei svart lue, mens hun holdt opp en plakat som hyllet Kobe Bryant.

Den amerikanske kvinnen gjorde det samme under Champions League-finalen i fotball.

Målet var like enkelt nå som da: Oppmerksomhet.

- I sorg

23-åringen ble bøtelagt etter Champions League-finalen fordi hun markedsførte nettstedet Vitaly Uncensored, eid av kjæresten hennes, Vitaly Zdorovetskij.

På badedrakta var det en stor logo for nettstedet.

Oppmerksomme seere fikk med seg at den logoen var fjernet da undertøysmodellen entret Schladming-bakken tirsdag kveld, men det er det en naturlig forklaring på.

ANGRER: Vitalij Zdorovetskij. Foto: NTB Scanpix
ANGRER: Vitalij Zdorovetskij. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Svenske Expressen skriver at de to ikke er kjærester lenger, noe de avslørte i desember.

- Jeg har gjort noen feil. Feil jeg vil angre på resten av livet. Etter de to beste åra i livet mitt har jeg og Kinsey bestemt oss for å gå fra hverandre. Jeg trodde hun skulle være moren til barna mine. Du fortjener det beste, og jeg er lei meg, skrev Vitalij Zdorovetskij på Instagram, gjengitt i Expressen.

Også den amerikanske kvinnen omtalte bruddet:

- Jeg ville vise fram den modige siden av meg selv, men bak lukkede dører hadde jeg det vanskelig, skrev hun.

Wolanski forklarte at hun egentlig ikke ville dele alt i sosiale medier, men følte at hun måtte gjøre det.

- Etter to år hvor vi forsøkte å bygge et liv sammen, er det nå på tide med et nytt kapittel. Alle kan gjøre feil, men nå måtte jeg forlate ham. Jeg er fortsatt veldig glad i ham og ønsker at han skal være glad.

STORMET BANEN: Undertøysmodellen Kinsey Wolanski, iført badedrakt for anledningen, stormet banen under første omgang av Champions League-finalen lørdag 1. juni. Video: Darren Davidson via Storyful Vis mer

Risikerer bot

Wolanski ble fengslet etter at hun løp ut på gressmatta i Madrid, men denne gangen slapp hun unna med en bot på 2000 euro. Det skriver Heute.at.

Hun samarbeidet med politiet da hun ble stoppet, og fikk gå ganske fritt rundt på anlegget i etterkant. Hun hilste også på italienske Alex Vinatzer, som kjørte da hun løp ut i bakken.

- Jeg er sikker på at de kommer til å diskutere sikkerheten nå som dette har skjedd. Samtidig er det dette som er sjarmen med renn som Schladming, forklarte teknikktrener Johnny Davidson til Dagbladet, før han fortsatte:

- Jeg snakket med Alex etter rennet. Han var veldig glad for at han fikk bilde med hovedpersonen, sier Davidson og flirer.

Det bekrefter Vinatzer selv også:

- Det ser ut som jeg har fått en ny kjæreste. I dag fikk jeg både sjetteplass og det som mest sannsynlig er et av de beste målbildene noensinne, skriver italieneren på Instagram.