Vil arrangere VM i sandvolley her

Fritt for å ikke hente ballen?

Odd Langhelle som er daglig leder i World Event i sandvolleyball, drømmer om å ha VM-finalen i sandvolley på Prekestolen neste år.

Tirsdag spilles åpningskampen i verdensserieturneringen midt i byen, men i neste års VM legges det opp til en mye mer spektakulær arena. Da ønsker arrangøren å flytte flere kamper til Prekestolen, et av Norges aller mest besøkte turistmål, 604 meter over havet.

- Det hadde vært det optimale bildet å vise fram til det internasjonale publikummet. Vi får 100 timer sending på internasjonale TV-kanaler og stort fokus på Norge. Prekestolen er jo Norge i et nøtteskall. Vi må tåle litt galskap. Tenk for noen bilder det blir, sier Odd Langhelle til Stavanger Aftenblad.

Han sier at mulighetene for kamper på Prekestolen i forbindelse med neste års VM er store, men det er ikke sikkert regelverket tillater offisielle kamper. Da blir det snakk om å legge oppvisningskamper eller andre uoffisielle kamper dit.

(NTB)

SPEKTAKULÆRT: Prekestolen i Forsand i Rogaland er et yndet turistmål om sommeren. Nå kan det bli VM-finale i sandvolley på platået neste år.
SPEKTAKULÆRT: Prekestolen i Forsand i Rogaland er et yndet turistmål om sommeren. Nå kan det bli VM-finale i sandvolley på platået neste år. Vis mer
Vil arrangere VM i sandvolley her