Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil at Ferguson skal ta over for Villas-Boas

- Min drøm er at han vil klø etter å trene igjen, sier Lord Sugar.

 - SPARK AVB:  - Min drøm er at min gode venn Sir Alex Ferguson vil kjenne at han klør etter å trene en klubb, om et år eller noe, og bestemmer seg for at han vil bli manager igjen, sier tidligere styreleder i Tottenham, Lord Sugar. Foto: Stella Pictures
- SPARK AVB: - Min drøm er at min gode venn Sir Alex Ferguson vil kjenne at han klør etter å trene en klubb, om et år eller noe, og bestemmer seg for at han vil bli manager igjen, sier tidligere styreleder i Tottenham, Lord Sugar. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Det er sikkert mange klubber som drømmer om å ha tidligere Manchester United-manager Alex Ferguson som trener.

Men Tottenhams tidligere styrelder er i alle fall ikke redd for å si det høyt.

I hardt vær Tottenham-trener André Villas-Boas har nok ikke sine beste dager i klubben, særlig ikke etter å ha gått på et surt 6-0-tap mot Manchester City i helga.

I kveld tok han og Tottenham en forventet seier mot Tromsø i Europa League - men portugiseren er avhengig av et bra resultat mot Manchester United til helga - hvis ikke spår engelske The Guardian at han snart kan få sparken.

Og det hadde ikke gjort tidligere styrelder, Lord Sugar, noe som helst ting.

- Jeg har slitt med å forstå André Villas-Boas sin taktikk. Jeg undrer hvordan vi skal greie å score mål, sier Lord Sugar til talkSport, ifølge Daily Mail.

- Flytt til London - Den formasjonen som AVB spiller, den skjønner jeg ikke i det hele tatt. Jeg skal innrømme at jeg ikke er noen fotballekspert, men jeg skjønner den virkelig ikke, fortsetter den tidligere styrelederen. 

Lord Sugar, som for tiden jobber med å gi folk sparken i «The Apprentice», men nå drømmer han også om å få ansatt en svært ettertraketet mann.

- Min drøm er at min gode venn Sir Alex Ferguson vil kjenne at han klør etter å trene en klubb, om et år eller noe, og bestemmer seg for at han vil bli manager igjen. Og kanskje da kunne han tatt med seg sin flotte kone, flytte til London, og trent Tottenham, sier Lord Sugar.

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media