Vil avsløre flaue detaljer fra sms mellom Mourinho og Eva

Må møte i retten.

MØTES IGJEN: Den tidligere Chelsea-legen Eva Carneiro møter Jose Mourinho i retten i juni, etter at Carneiro fikk sparken i Chelsea i fjor. Foto:  BPI/REX Shutterstock
MØTES IGJEN: Den tidligere Chelsea-legen Eva Carneiro møter Jose Mourinho i retten i juni, etter at Carneiro fikk sparken i Chelsea i fjor. Foto: BPI/REX Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Et samlet britisk pressekorps forventer at José Mourinho (53) presenteres som Manchester United-manager innen kort tid, og Louis van Gaals skjebne hevdes å allerede være avgjort.

Men Mourinhos første «kamp» som Manchester United-sjef kan være i rettssalen, skriver Daily Mail.

Den tidligere Chelsea-legen Eva Carneiro (42) skal nemlig i retten 6. juni etter at hun fikk sparken som følge av en feide med nettopp Mourinho.

I retten er det varslet at «flaue detaljer om Carneiros avskjed» vil bli offentliggjort. Dette innebærer sms  og e-post fra Mourinho som blir brukt som bevis i saken.

Den United-aktuelle manageren skal selv vitne i retten etter bråket og utskjellingen som startet etter 2-2-kampen mot Swansea på sommeren i fjor. Partene skal møte i retten i London og Carneiro forventer en offentlig beklagelse fra Mourinho.

Carneiro har saksøkt Chelsea på grunn etter oppsigelsen- og har også et personlig søksmål mot Mourinho med beskyldninger om trakassering og diskriminering.

Snakket om tillit I april snakket Carneiro offentlig for førte gang etter at hun fikk sparken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer