Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil bannlyse Rune Hauge

Engelske fotballagenter vil kaste nordmannen Rune Hauge ut av engelsk fotball for godt. Nå har agentene skrevet til samtlige Premier League-klubber og bedt om en unison boikott av den omstridte vossingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til nå har Kenny Dalglish i Newcastle, Colin Todd i Bolton, Roy Evans i Liverpool og Arsenals Arsene Wenger fulgt oppfordringen. Den mektige kvartetten har besluttet å bannlyse den norske agenten som forårsaket George Grahams fall på Highbury, skriver Bergens Tidende i dag.

 Det engelske agentkobbelet har iverksatt ytterligere tiltak: De har fått agentenes interesseorganisasjon (IAFA) til å kreve at Det internasjonale fotballforbundet (Fifa) etterforsker samtlige overganger Rune Hauge har regissert fra Skandinavia til det engelske fotballriket.

 Avisa The Sun skriver at målet med kravet er å bli kvitt nordmannen en gang for alle i engelsk fotball.

Hauges profitt

Hauge er igjen kommet i medienes søkelys etter at Sheffield Wednesday fikk tilslaget på Petter Rudi for 800 000 pund fra Molde, 400 000 pund mindre enn det Southampton tilbød. Engelske aviser hevder hardnakket at det var hensynet til Hauges profitt som avgjorde landslagsspillerens valg.

 Men til tross for hardkjør fra media og konkurrenter mot Rune Hauge, er det langt fra alle engelske klubber som vender nordmannen ryggen, skriver Bergens Tidende.

Hele Norges coronakart