«Vil bare si at jeg har det bra etter den fæle skaden»

Badou utskrevet etter smellen mot Viking.

Viking - Bodø/Glimt 2-3

(Dagbladet): Bodø/Glimt-spiller Papa Alioune Ndiaye (23), populært kalt Badou, ble fraktet til sykehus etter at han svelget tunga rett før pause i bortekampen mot Viking i går kveld.

Det ble dramatiske scener på Viking stadion, og Viking-spiller Indridi Sigurdsson måtte «knekke opp» kjeven til motspilleren.

Sent i går kveld, noen timer etter kampslutt, fortalte Badou at alt sto bra til.

«Hei hei. Vil bare si at jeg har det bra etter den fæle skaden i dag mot Viking. Tusen takk for all støtten jeg har fått. Jeg setter utrolig stor pris på det, skriver Badou på sin Facebook-side», ifølge Avisa Nordland.

Ifølge lokalavisa ble Badou skrevet ut fra Universitetssykehuset i Stavanger i går kveld.

- Han er utskrevet. Han har fått en hjernerystelse, men er ellers ok. Han vil følges videre opp av medisinsk apparat i Bodø, sier fysio Ronny Hanssen til Avisa Nordland.

Sigurdsson opplevde situasjonen slik:

PROFIL:  Ndiaye har vært en av Tippeligaens store profiler.
Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
PROFIL: Ndiaye har vært en av Tippeligaens store profiler. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Vis mer

- Jeg knekte opp kjeven hans og dro ut tunga. Da begynte han å puste. Jeg vet ikke om han hadde svelget tunga helt eller var i ferd med å gjøre det, men jeg fikk i alle fall tak i den og trukket den tilbake. Da sa noen av Bodø/Glimt-spillerne at han pustet igjen, sa Indridi Sigurdsson til Dagbladet i går.