Vil be United om å få låne Solskjær til EM

Hareide vil ha 34-åringen i trenerteamet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION(Dagbladet.no):  Landslagssjef Åge Hareide kom med en svært personlig hyllest til Ole Gunnar Solskjær da han presenterte landslagstroppen mot Moldova og Hellas.

Solskjær tvinges til å legge opp på grunn av sitt kranglete høyrekne, og for Hareide var det en trist nyhet å få. Likevel håper han å få med seg Solskjær i trenerteamet dersom Norge kommer seg til EM neste år. 

- Jeg tror han får en rolle i United, men det vil være ønskelig å ha ham med til et mesterskap. Kommer vi overens, vil vi gjerne ha med Ole Gunnar til EM. Han kan for eksempel jobbe med avslutninger, sier Hareide til Dagbladet.no

- En mann å bli glad i

Hareide mimret også tilbake i tid, da han trente Solskjær i Molde.

- Om noen hadde sagt til meg i 1996 at han ville bli husket som matchvinner i en Champions League-finale...da ville folk ledd av meg, sier Hareide. På grunn av spissens skadeproblemer kunne Hareide skjelden stille med superspissen på laget.

- Når han kunne delta, ble det en ekstra bonus for meg, men selv om han ikke fikk så mange kamper, har han lagt igjen en del gode ting, sier Hareide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer