- Vil bidra til flere mål og morsom fotball

Fredheim Holm er endelig klar for Rosenborg.

SNART KLAR: Daniel Fredheim Holm er endelig klar for Rosenborg, og snart også klar for å bidra for fullt på banen.Foto: RBK.NO
SNART KLAR: Daniel Fredheim Holm er endelig klar for Rosenborg, og snart også klar for å bidra for fullt på banen.Foto: RBK.NO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Daniel Fredheim Holm har skrevet under en treårskontrakt med Rosenborg, etter at de medisinske testene endelig ble unnagjort på Gran Canaria.

- Nå kan jeg si at jeg er Rosenborg-spiller, sier Daniel Fredheim Holm til RBK.no.

Skadeskutt 25-åringen har vært plaget med skader i hoften og akillesen under hele oppholdet i danske Aalborg.

- Ja, jeg har slitt med en del skader i Danmark. Det siste var en hofteoperasjon jeg hadde i august. Men det ser fint ut nå. Jeg hår fått gjort det jeg skal fra jeg tok den operasjonen og frem til nå, så det har gått veldig fint. Og det kjennes deilig, sier han.

- Hvor langt unna er du å spille for fullt igjen?

- Hvis du spør meg, så er det sikkert ikke så lenge til, men det tror jeg du skal ta med de som styrer det medisinske. Men ikke så alt for lenge, håper jeg.

Flere mål Fredheim Holm har i utgangspunktet to og et halvt år igjen av kontrakten med Aalborg, men den danske klubben skal være interessert i å mimimere det økonomiske tapet ved å la nordmannen reise hjem igjen allerede nå.

Han kostet en mindre sum for danskene da han bare hadde fem måneder igjen av kontrakten med Vålerenga før overgangen i 2009.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer