- Vil bidra til flere mål og morsom fotball

Fredheim Holm er endelig klar for Rosenborg.

SNART KLAR: Daniel Fredheim Holm er endelig klar for Rosenborg, og snart også klar for å bidra for fullt på banen.Foto: RBK.NO
SNART KLAR: Daniel Fredheim Holm er endelig klar for Rosenborg, og snart også klar for å bidra for fullt på banen.Foto: RBK.NOVis mer

(Dagbladet): Daniel Fredheim Holm har skrevet under en treårskontrakt med Rosenborg, etter at de medisinske testene endelig ble unnagjort på Gran Canaria.

- Nå kan jeg si at jeg er Rosenborg-spiller, sier Daniel Fredheim Holm til RBK.no.

Skadeskutt
25-åringen har vært plaget med skader i hoften og akillesen under hele oppholdet i danske Aalborg.

- Ja, jeg har slitt med en del skader i Danmark. Det siste var en hofteoperasjon jeg hadde i august. Men det ser fint ut nå. Jeg hår fått gjort det jeg skal fra jeg tok den operasjonen og frem til nå, så det har gått veldig fint. Og det kjennes deilig, sier han.

- Hvor langt unna er du å spille for fullt igjen?

- Hvis du spør meg, så er det sikkert ikke så lenge til, men det tror jeg du skal ta med de som styrer det medisinske. Men ikke så alt for lenge, håper jeg.

Flere mål
Fredheim Holm har i utgangspunktet to og et halvt år igjen av kontrakten med Aalborg, men den danske klubben skal være interessert i å mimimere det økonomiske tapet ved å la nordmannen reise hjem igjen allerede nå.

Han kostet en mindre sum for danskene da han bare hadde fem måneder igjen av kontrakten med Vålerenga før overgangen i 2009.

Nå ser han fram til å fortsette karrieren i Rosenborg, som han har fått med seg har vært suverene i Tippeligaen de to siste årene.

- Laget har nesten ikke tapt de siste sesongene. For min egen del håper jeg å bidra i det offensive spillet. Det har vært min rolle i alle lagene jeg har vært, sier Fredheim Holm.

- Jeg håper selvfølgelig til å bidra til flere mål og morsom fotball. Og gjøre den jobben jeg blir satt til å gjøre, sier han.