Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil bli avholdsmann

Spydkasteren Pål Arne Fagernes (26) havnet i fyllearresten natt til mandag. - Nå vil jeg bli avholdsmann, sa han da han landet i OL-byen Sydney i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han var flau og skuffet over seg selv etter å ha kjørt i fylla mindre enn en uke før avreise til OL.

- Nå vil jeg bli avholdsmann. Jeg tar fullstendig avstand fra alkoholen. Det er ikke vanskelig for meg å si det nå. Det er alkoholen som har ødelagt for meg de gangene jeg har vært i klammeri med politiet, sier Fagernes i sitt første møte med pressen etter den fatale byturen.

- Flau og skuffet

Spydkasteren har vært fullstendig skjermet for pressen etter fadesen. Ifølge Aftenposten har han brukt hele tre døgn på turen fra Norge til Sydney for å unngå å møte norsk presse underveis. Sammen med presseattache'ene Tim Krohnborg og Lars Otto Bjørnland skal han ha mellomlandet i København, Paris, London og Sinapore. Da reisefølget møtte norske pressefolk i København valgte de å ta et annet fly - halvannet døgn senere...

- Jeg er flau og skuffet over min egen oppførsel. Dette skal aldri skje igjen, sier Fagernes.

Spydkasteren skulle feire at den harde treningsperioden før Sydney-OL var over da han havnet i arresten mistenkt for promillekjøring natt til mandag.

<B>SKUFFET: Natt til mandag ble han arrestert, mistenkt for fyllekjøring. Nå er Pål Arne Fagernes skuffet over seg selv.