Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vil bli en ny stor «R»

Ronaldinho (23) ønsker å følge i fotsporene til Romario, Ronaldo og Rivaldo ved å signere for Barcelona.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg valgte Barca fordi den har alt en spiller kan ønske seg. Det er en fantastisk klubb med en utrolig historie. Veldig mange gode spillere har vært her opp gjennom åra, blant annet Romario, Ronaldo og Rivaldo. Forhåpentligvis kan jeg gi fansen like mange hyggelige stunder, sier Ronaldinho til Barcelonas hjemmeside.

Også Real Madrid var med i kampen om brasilianeren tidligere i sommer, men det spekuleres på at de trakk seg fra budrunden som en del av avtalen som sendte David Beckham fra Manchester United til den spanske hovedstaden. Nå står United uten både Beckham og Ronaldinho.

Beundrer Rijkaard

- Det føles veldig bra å få sjansen i en så god klubb. Jeg lover fansen at jeg skal gi alt for Barcelona og håper å skrive et nytt stort kapittel i klubbens fantastiske historie, sier Ronaldinho - som også gleder seg til å jobbe med manager Frank Rikjaard.

- Jeg så veldig opp til ham da jeg var yngre, og håper vi får til et godt samarbeid, sier brasilianeren om den tidligere nederlandske storspilleren.

Manchester United-manager sir Alex Ferguson var skuffet over at brasilianeren ikke valgte United.

- Jeg fikk nesten ikke snakket med ham. Broren måtte ta alle forhandlingene, siden spilleren sjøl ikke kan engelsk, forklarer sir Alex til manutd.com.

Måtte vike

David Beckham fikk ikke sin favorittrøye nummer sju da han gikk til Real Madrid. I Barcelona stokket de derimot om på trøyenummerne da Ronaldinho fikk drakt i går. Juan Riquelme måtte pent gi fra seg den gjeve nummer-10-trøya.

BLE VIST FRAM: Barcelona-president Joan Laporta kunne stolt vise fram klubbens nye superstjerne, brasilianeren Ronaldinho.