Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Vil bli i Siena

Siena-Inter 2- 2. Tore André Flo vil fortsette karrieren i Italia. I går ble han kåret til banens beste i sin første kamp fra start siden 3. oktober.

-  Serie A er en stilig liga å spille i, dersom du får spille. Siena vil at jeg blir her også neste sesong, dersom jeg sjøl har lyst. Og får jeg spille, vil jeg bli her, sier Tore André Flo til Dagbladet.

Dermed ser det ut til at Vålerenga-ballen er lagt død.

Kjedelig

I går var Flo nære ved å sikre tre viktige Siena-poeng hjemme mot Inter Milan med sin 2- 1-scoring i det 87. minutt. Men Christian Vieri utliknet på overtid, og sørget for Inters 12. poengdeling så langt denne sesongen.

-  Det var en veldig kjekk kamp å spille. De hadde selvfølgelig satt den aller høyeste spilleren sin (Marco Materazzi, journ.anm.) til å passe på meg, så jeg fikk det ikke lett. Men på scoringen klarte jeg å rive med løs og få hodet på ballen.

-  Jeg ble bytta ut rett før utlikninga, og det var kjedelig at vi ikke vant. De to poengene hadde vært gode å ha, sier en litt skuffet Flo.

Knakende god

Men han var mest glad for å igjen være med i Sienas startellever. Det har han ikke vært siden 4- 1-tapet for Messina 3.oktober.

-  Publikum sang navnet mitt flere ganger i andreomgang, og jeg føler jeg har stor støtte blant fansen. Jeg synes sjøl jeg har spilt merkelig lite, for jeg har vært i knakende god form den siste tida. Dessuten har Siena scoret veldig få mål. Det var godt å få sjansen igjen, og treneren virket fornøyd, sier Flo.

Til helga venter en viktig kamp mot Livorno. Siena ligger nest sist med bare to seirer på 15 kamper.

-  Den kampen skal vi vinne. Det vil bety mye for laget, sier Flo.

Etter Livorno-kampen, får spillerne julefri. Det er lenge siden sist for Flo, som har mange år bak seg i engelsk fotball - hvor det spilles flere kamper i jula.

-  Vi vurderer å dra hjem til Norge i jula. Det blir i så fall min første jul hjemme på åtte år, og jeg har lyst på ribbe, sier Tore André Flo.

FORNØYD: I går nikket Tore André Flo (t.h.) inn 2- 1 til Siena, - og fotballivet smiler. Nå vil han helst bli værende i Siena. Her en han i duell med Guiseppe Favalli.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media