Vil bli like gal som Flo

.. og like god som Brattbakk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO/SOGNDAL (Dagbladet): -  Ronaldinho er den beste spiller i verden akkurat nå, uten tvil. Men jeg ser mine egne begrensninger, sier Alexander Ødegaard.

-  Harald Brattbakk har pøst inn mål i ti år nå. Hvis jeg kommer meg opp på hans nivå, og spiller for så gode klubber som han har gjort, kan jeg si meg fornøyd når jeg legger opp. Det står respekt av det han har gjort.

Alexander Ødegaard er et hett navn om dagen. Både Brann og Rosenborg vil ha han på laget neste sesong. Sportsjournalister ringer 24-åringen til alle døgnets tider.

-  De vil høre om det er noe nytt, sier Alexander, og innrømmer at han begynner å bli litt lei.

-  De får beskjed når det skjer noe konkret. Jeg har lært meg telefonnumrene til de forskjellige avisene og ser hvem som ringer. Det hender jeg bare lar være å svare.

-  Når kommer det noe nytt?

-  Jeg har sagt jeg trenger tid til å tenke.

-  Hvor stor rolle spiller lønna ved en eventuell overgang?

-  Det betyr litt, men andre ting er viktigere. Jeg har ikke lyst til å bli husket som en drittsekk som bare var ute etter penger. Sjøl om jeg sjelden tenker på det, så betyr det litt for meg å bevare et godt rykte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.