Vil bli som «Doffen»

Norske eksperter mener Stabæks Henning Hauger (20) blir årets nye stjerneskudd. Selv prøver han å ikke tenke så mye på akkurat det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Det er jo moro at noen har tro på meg, men jeg prøver ikke å tenke så mye på hva andre sier, sier Henning Hauger til Dagbladet.

Da Dagbladet spurte en rekke fotballeksperter, svarte flere av dem at de tror Hauger blir årets nykommer i eliteserien 2006. Både tidligere landslagstrener Nils Johan Semb, NRKs ekspertkommentator Karl Petter Løken, og Dagbladets ekspertkommentator Esten O. Sæther er enige om at framtida til den unge fotballstjernen ser lovende ut.

-  Blir gøy

-  Henning Hauger har jeg stor tro på. Han er en del av den nye norske midtbanen, med en bred teknisk base og stor bevegelighet, sier Sæther.

Hauger kommer fra egen stall, og spiller fast på U21-landslaget. Nå gleder han seg til eliteseriespill med nyopprykkede Stabæk.-  Det blir gøy å spille mot de beste, og ettersom vi avsluttet så bra i fjor har vi stor tro på oss selv nå. For min egen del har jeg fortsatt mye å lære, og jeg håper dette året vil utvikle meg mer, sier 20-åringen.

Stort potensial

I fjor var Start overraskelseslaget i eliteserien, og laget fikk flere profiler i løpet av året. Kristofer «Doffen» Hæstad var en av dem, og Hauger ønsker å bli like god.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer