INSPIRERT AV GAMLE LAGKAMERATER: David Beckham kan bli kampklar for PSG allerede neste helg. Han ser for seg å få en rolle lignende Scholes og Giggs' i Manchester United. Foto: AP Photo/Michel Euler
INSPIRERT AV GAMLE LAGKAMERATER: David Beckham kan bli kampklar for PSG allerede neste helg. Han ser for seg å få en rolle lignende Scholes og Giggs' i Manchester United. Foto: AP Photo/Michel EulerVis mer

Vil bli som Giggs og Scholes

Beckham kan være kampklar neste uke.

(Dagbladet): David Beckhams overgang til Paris Saint Germain i siste liten før overgangsvinduet stengte 31. januar, viste seg å bli den heteste for denne gang.

Beckham kunne da meddele at han ville gi bort lønna til en barneorganisasjon i Paris.

Nå begynner det imidlertid å dra seg mot alvoret for engelskmannen.

Kampklar neste uke? 37-åringen har til nå trent med Arsenal, men ventes ifølge NTB å trene med PSG først etter møtet med Valencia i åttendelsfinalen i Champions League. Det vil si onsdag neste uke.

- Han trenger et par ukers jobbing, men han blir kanskje klar til å spille mot Sochaux, eller uken etter. Det er ikke noe stort problem, han må bare komme i bedre form, sier PSG-trener Ancelotti ifølge NTB.

Det vil si at Beckham kan ikle seg PSG-drakta for første gang allerede neste helg.

Vil gjøre som Scholes og Giggs Beckhams overgang utløste med en gang snakk om underliggende motiver for å velge Paris Saint Germain. Under pressekonferansen hevdet han selv at han ville hjelpe klubben så godt han kunne, og gi 150 % uansett.

Til britiske The Sun sier han i dag at han forestiller seg å få en rolle som hans tidligere lagkamerater Ryan Giggs og Paul Scholes har i Manchester United.

- Jeg ser på spillere som Ryan Giggs og Paul Scholes, som spiller i United, fortsatt på høyeste nivå. De spiller ikke hver kamp, men når de spiller har de stor innflytelse på spillet, så jeg ser for meg å gjøre det samme. Jeg vil fortsette å være suksessfull, sier Beckham.

GAMLE LAGKAMERATER: Paul Scholes (38) og Ryan Giggs (39) holder, til tross for sin alder, fortsatt et høyt nivå. Nå lar David Beckham seg inspirere av United-veteranene. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
GAMLE LAGKAMERATER: Paul Scholes (38) og Ryan Giggs (39) holder, til tross for sin alder, fortsatt et høyt nivå. Nå lar David Beckham seg inspirere av United-veteranene. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer