- Vil bytte Dybala for Lukaku

Både Inter og Juventus er interesserte i Romelu Lukaku. Nå skal Juventus ønske en byttehandel for belgieren.

PÅ VEI BORT: Romelu Lukakus tid i Manchester United virker å være over. Inter og Juventus skal være de mest interesserte i belgieren. Foto: Roslan RAHMAN / AFP / NTB Scanpix
PÅ VEI BORT: Romelu Lukakus tid i Manchester United virker å være over. Inter og Juventus skal være de mest interesserte i belgieren. Foto: Roslan RAHMAN / AFP / NTB ScanpixVis mer

SISTE: Natt til onsdag melder Sky Italia at partene skal ha kommet til en enighet om en bytteavtale.

Ole Gunnar Solskjær har utelatt Romelu Lukaku fra troppen mot Kristiansund. Den belgiske landslagsspissen er ikke med til Norge og det later til at 26-åringen er ferdig i Manchester.

Se Ole Gunnar Solskjærs forklaring på hvorfor Lukaku ikke er med i videoen under.

LUKAKU: Manchester Uniteds stjernespiss Romelu Lukaku er sterkt linket vekk fra klubben. Solskjær måtte svare på spørsmål om hvorfor belgieren ikke er i Oslo. Video: Filtvedt / Monge / Løkås / Dagbladet Vis mer

Inter har vist stor interesse for Lukaku, men har foreløpig ikke klart å bli enige med Manchester United om en overgangssum. The Guardian melder nå at klubben er «lite trolig» til å øke budet sitt fra det siste som ble avslått av Manchester United.

- De krever så mye

Ifølge avisa skal Inter ha fått avvist et bud på omkring 580 millioner kroner, men Manchester United skal ønske seg 785 millioner for Lukaku.

Overfor Sky Sport Italia uttaler klubbens konsernsjef for sport, Beppe Marotta, at Manchester United krever for mye for angriperen.

- Vi gjorde et stort bud til Manchester United for Lukaku, men de krever så mye for Romelu. Vi klarte ikke bli enige, men vi jobber fortsatt for å sikre oss Lukaku. Jeg vet ikke hva som vil skje de neste dagene, fotball er så merkelig, avslutter Marotta kryptisk.

Videre sier klubbdirektøren at Inter må være litt forsiktig framover på overgangsmarkedet etter å ha gjort flere kjøp denne sommeren.

- Klubben er sterk, men vi er nødt til å holde oss innenfor visse parametre. Klubben har gjort store investeringer, og vi tror at vi allerede er på et godt sted i prosessen, fortsetter Marotta.

Inter er desperate etter å sikre seg Lukaku for å blidgjøre klubbens nye trener Antonio Conte, som lenge har vært en stor fan av belgieren. Fredag forrige uke bekreftet manageren at signeringen var på hans bestilling.

- Dere vet veldig godt at jeg liker denne spilleren. Også tidligere, da jeg var trener for Chelsea, forsøkte jeg å hente ham, sa Conte da.

Dybala for Lukaku?

Den belgiske fotballjournalisten Kristof Terreur, som dekker de belgiske spillerne i engelsk fotball for Het Laatste Nieuws, skriver at Inter nå må legge mer penger på bordet for å gi Conte spilleren han ønsker.

- Inter er Romelu Lukakus foretrukne destinasjon, men Antonio Conte kan ikke utelukke 2017-scenariet hvor Jose Mourinho overbeviste «Big Rom» per telefon om å droppe Chelsea og komme til Manchester United. Inter er rett og slett nødt til å åpne lommeboka. Juventus sniffer rundt, skriver journalisten på Twitter.

Ifølge Corriere dello Sport skal Juventus nemlig være i nærheten av en byttehandel hvor Paulo Dybala går til Manchester United og Lukaku går motsatt vei.

Også Sky Sports melder at byttehandelen kan bli et faktum, men de sier at det er usikkert om Dybala ønsker seg til Manchester United, til tross for at argentineren slet forrige sesong etter ankomsten til Cristiano Ronaldo.

Dybala skal ikke ønske å forlate de italienske seriemesterne, men er trolig den klubben ønsker å kvitte seg med for å balansere overgangssummene inn og ut denne sommeren.

Juventus skal også være interessert i å skaffe seg Inters kaptein Mauro Icardi, som igjen er helt ute av framtidsplanene til Antonio Conte. Inter skal ikke ønske å selge argentineren til Juventus, men Torino-klubbens interesse for Lukaku kan tvinge Milano-klubben til å slippe storscoreren dit, slik at de selv kan få et fritt løp for Lukaku.