- Vil bytte Dybala for Lukaku

Både Inter og Juventus er interesserte i Romelu Lukaku. Nå skal Juventus ønske en byttehandel for belgieren.

PÅ VEI BORT: Romelu Lukakus tid i Manchester United virker å være over. Inter og Juventus skal være de mest interesserte i belgieren. Foto: Roslan RAHMAN / AFP / NTB Scanpix
PÅ VEI BORT: Romelu Lukakus tid i Manchester United virker å være over. Inter og Juventus skal være de mest interesserte i belgieren. Foto: Roslan RAHMAN / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Natt til onsdag melder Sky Italia at partene skal ha kommet til en enighet om en bytteavtale.

Ole Gunnar Solskjær har utelatt Romelu Lukaku fra troppen mot Kristiansund. Den belgiske landslagsspissen er ikke med til Norge og det later til at 26-åringen er ferdig i Manchester.

Se Ole Gunnar Solskjærs forklaring på hvorfor Lukaku ikke er med i videoen under.

Inter har vist stor interesse for Lukaku, men har foreløpig ikke klart å bli enige med Manchester United om en overgangssum. The Guardian melder nå at klubben er «lite trolig» til å øke budet sitt fra det siste som ble avslått av Manchester United.

- De krever så mye

Ifølge avisa skal Inter ha fått avvist et bud på omkring 580 millioner kroner, men Manchester United skal ønske seg 785 millioner for Lukaku.

Overfor Sky Sport Italia uttaler klubbens konsernsjef for sport, Beppe Marotta, at Manchester United krever for mye for angriperen.

- Vi gjorde et stort bud til Manchester United for Lukaku, men de krever så mye for Romelu. Vi klarte ikke bli enige, men vi jobber fortsatt for å sikre oss Lukaku. Jeg vet ikke hva som vil skje de neste dagene, fotball er så merkelig, avslutter Marotta kryptisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer